Zpět na přehled

Prodej stavebního pozemku a obchodního prostoru ve městě Blovice, Plzeň - jih

Evidenční číslo: 703
Adresa: Americká, Blovice, Plzeň-jih
Cena: 9 100 000Kč
9 100 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte zajímavou investiční záležitost? Co si pořídit stavební pozemek pro výstavbu vlastního rodinného domu a současně s ním zavedený obchodní prostor či prostory k bydlení či pronájmu?

AG bydleni.cz, Vám nabízí prodej stavebního pozemku s vlastními pojezdovými vraty a vrátky. Pozemek ve tvaru písmena "L" s vlastním přístupem o celkové výměře 452 m2. V dosahu jsou inženýrské sítě jako elektřina, vodovod a kanalizace. K pozemku je zajištěn přístup po obecní komunikaci a dále prostřednictvím věcného břemena s právem chůze a jízdy. Stavební parcela se nachází v zastavěné oblasti mimo hlavní dopravní tepny. Dle územního plánu je pozemek v ploše smíšené obytné městské, kde je přípustná výstavba bydlení ve více bytových obytných domech nízkopodlažních městského nebo příměstského typu a polyfunkčních bytových domech nízkopodlažních s integrovaným občanským vybavením a dále bydlení individuální v rodinných domech městského typu.

Součástí prodeje je objekt s prostory k podnikání a zároveň i bydlení. Objekt stojí na frekventovaném místě přímo u náměstí, na vlastním pozemku přímo v centru města Blovice, okres Plzeň - jih. Půdní prostor nabízí možnost výstavby atraktivního půdního prostoru (bydlení či nájem). Na nemovitosti je položena nová střešní krytina. Napojení na veškeré IS technicky možné. Jedná se o dvoupodlažní, nepodsklepený objekt s půdním prostorem s možností výstavby bytové jednotky. Betonové základy, zděné konstrukce, příčky ze SDK desek. Okna a vchodové dveře jsou plastové. Betonové základy s keramickou krytinou.

V přízemí se nachází zavedená prodejna krmiv, chovatelských a zahradnických potřeb. Doporučujeme jako stabilní podnikatelský záměr či investici se stabilní klientelou. Tento obchodní prostor je strategicky výhodný, zaručuje stabilní proud zákazníků a má vysoký potenciál pro podnikání. Pokud se rozhodnete využít tohoto prostoru, můžete očekávat výhody z velké frekvence a širokého spektra zákazníků.

Ve druhém patře se nachází další obchodní prostor, který může být vhodný pro jakoukoliv další obchodní a služební činnost, obchod, kavárna, bistro, výroba, kanceláře, služby, ordinace či zásilkovna atd. Obchodnímu záměru se meze nekladou. V tomto patře se nachází obchodní prostor, technické zázemí, chladící box, sociální zázemí, prodejní pult. Velmi dobré možnosti parkování a zásobování.

Nemovitost se sestává z obchodních prostorů s vlastním vstupem a dále půdního prostoru vhodného pro bydlení, který má též vlastní vstup. Jedná se o stavbu kolaudovanou v r. 2010. Předmětem prodeje je prodejna s vlastním vstupem, soc. zařízení, soc. zázemí, výlohami, inž. sítěmi - kanalizace, plyn, voda, tel., el. 230/400 V, zab. zařízení. Plně zatepleno, nízké náklady na provoz. Na celý objekt jsou pravidelné revize veškerých technických sítí, stavební i technická dokumentace, objekt není zatížen dluhy, exekucí ani břemeny, možnost dalších stavebních úprav.

Více informací u makléřky.

Základní údaje

Evidenční číslo703
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena9 100 000
Měna
Složení cenys poplatky, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaAmerická, Blovice, Plzeň-jih
AdresaBlovice
GPS latitude49.58227
GPS longitude13.539834

Vlastnosti, volby

Inž. sítěVoda, užitková, Studna, Voda, pitná, Kanalizace, Plyn, Internet, 400V, 230V
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Úřady, Zdravotnická zařízení, Školka
Dopravní spojeníAutobus, Silnice, Vlak
VodaDálkový vodovod, Studna
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceDlážděná, Zpevněná, Asfaltová
OkolíKomerční, Průmyslová, Venkovská, Obytná, Obchodní a obytná, Obchodní
Elektro400V, 230V

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková