Reference od našich spokojených klientů

mail
Velice ráda bych touto formou  poděkovala paní Barboře Choulíkové, za její výborně odvedenou práci.  S paní Choulíkovou jsme nejdříve řešili koupi bytu v Plzni a  i když se občas objevil nějaký problém, tak paní Choulíková vše profesionálně vyřešila. Po koupi nemovitosti jsme řešili pronájem  bytu, který proběhl velmi rychle a bez zádrhelu.
O všem  jsme byli dostatečně a s předstihem informováni. Pokud nastal problém, tak paní Choulíková přišla s několika návrhy řešení a my jsme si mohli vybrat, který bude pro nás nejlepší. Pokud budu řešit v budoucnu další prodej/pronájem nemovitosti, tak paní Barbora Choulíková bude první osoba, na kterou se obrátím.
Moc děkujeme
Kateřina K. Michal B.
mail
Ráda bych poděkovala za skvělou práci paní Lence Čechové. Zvláště za její vstřícné profesionální jednání v jakýkoliv čas i v době jejího volna. Tuto realitní kancelář mohu  vřele doporučit. Tímto děkuji i paní Jitce Malé.
M.S.
mail
Děkujeme paní Jitce Malé, asistentce realitní kanceláře, za pomoc při výběru podnájmu. Její empatický přístup, skvělá komunikace a chuť opravdu člověku pomoc a najít pro něj to nejvhodnější bydlení je úžasná. Ještě jednou děkujeme a přejeme hodně pracovních úspěchů. 
E.O., Stříbro
mail
Dobré ráno,
Minulý měsíc jsem prostřednictvím Vaší realitní kanceláře poptával pronájem bytu Vašeho klienta (Plzeň). Rád bych se s Vámi podělil o velmi pozitivní zkušenosti počínaje poskytnutí kompletních a pravdivých informací o vybavení bytu, historii bytu, všech spojených poplatcích. Byl jsem mile překvapen dochvilností Vašeho realitního makléře Luďka Brady, ať už prohlídkou bytu, tak i přípravou potřebných a jasných smluv, které pro mě neobsahovaly žádné "záludnosti" a z mé strany nebyla potřeba rozsáhlé korekce. 
Možná si říkáte, že je to běžná věc a tak by realitní makléř měl fungovat. Ano, měl, ale moje výše uvedená reakce vznikla na základě mé vlastní zkušenosti se 4 předchozími realitními makléři (z jiných realitních kanceláří), jejichž kvality a profesionální úrovně nedosahovali toho, co mi poskytnul Váš kolega Luděk Brada. Proto mi dovolte touto cestou poděkovat jak panu Luďkovi Bradovi, tak i Vaší realitní kanceláři, že máte v týmu takového kolegu. Přeji Vám mnoho dalších takových spokojených klientů jako jsem já.
S pozdravem, Jan F. 
mail
Spolupráce s panem Hnojským a paní Malou při prodeji naší chalupy byla perfektní a dostalo se nám nadstandardních služeb. Nejenom že vše probíhalo v režii RK , my jsme pouze dodávali faktické podklady, ale dostalo se nám lidského až kamarádského přístupu. Za organizaci prodeje děkujeme, za přístup děkujeme dvakrát, AG bydlení jednoznačně doporučuji.
Petr B.,Praha
mail
Se službami p. Hnojského a p. Malé při prodeji poloviny nemovitosti jsem byla velmi spokojená a nemohu nic vytknout. Jejich služby byly profesionální a rychlé.
VŠ 
mail
Vážená paní Malá, 
děkuji Vám za pomoc a podporu při získání pronájmu a děkuji za slevu z poplatku za zprostředkování, budu Vás všude chválit.
Ještě jednou děkuji a přeji krásný den
V. K.
mail
Dobrý den, spolupráce s AGbydlení byla super, rychlý a přátelský přístup. Paní Malá a pan Hnojský nám se vším poradily a pomohly. Mohu jen každému doporučit AGbydlení.
Jaroslav V.
mail
Dobrý den , 
spolupráce s Vámi byla naprosto úžasná. Chtěla bych zde vyzdvihnout hlavně Vaše profesionální a přátelské chování. Dále musím podotknout, že pracujete rychle, spolehlivě, pečlivě a dokážete si poradit s jakýmkoli vzniklým problémem. Vaši práci děláte precizně a vždy s úsměvem na tváři. 
Ještě jednou děkuji za spolupráci 
Michaela D. 
mail
Dobrý den,
rádi bychom touto cestou poděkovali realitní společnosti AG bydlení,  konkrétně paní Langmajer a paní Choulíkové. Velmi oceňujeme vstřícnost, ochotné a milé jednání při nákupu nemovitosti. Celý proces transakce uskutečněný s paní Langmajer dopadl k naší spokojenosti.  Děkujeme a budeme vřele doporučovat.  
S pozdravem 
Světlana T.
mail
Dobrý den,
vaše práce a spolupráce s klienty je super.
Velice pohodové a příjemné jednání.
Cokoliv bylo třeba vždy jste dodali a komunikovali.
Ochota,přímé jednání,a i práce navíc. (pomoc při převodu energií,to je nadstandard 😉)
Jednání s realitním makléřem,který vše vysvětlí a asistentka ho zastoupí v době jeho nepřítomnosti za mě super spolupráce.
S pozdravem Edita K. K.
mail
Dobrý den paní Malá,
moc děkuji Vám i panu Hnojskému za rychlé zprostředkování pronájmu mého bytu.
Vážím si rychlého férového jednání a vašich služeb včetně zajištění pojištění bytu a přepisu energií na nájemce.
Pro pronajmutí nemovitosti mi stačilo jen kontaktovat vaši realitní kancelář, pak už jste vše zařídili vy a během 14 dní od prvního kontaktování se nájemce stěhoval. Paráda, takhle si představuju profesionální služby. Ať se vám daří i nadále a máte spoustu spokojených klientů.
Krásné dny Hana B.
mail
Kompletní servis, férové jednání. Naprostá spokojenost s postupem a průběhem prodeje naší nemovitosti. 
Od jasné počáteční dohody, prezentace inzerátu, prováděných prohlídek po právní služby v ceně provize.
Zařídili vše za nás, včetně služeb nad rámec naší dohody.
RK rozhodně doporučuji.
Jarmila P., Cheb
mail 
„Realitního makléře pana Hnojského a jeho kancelář AG bydlení.cz doporučuji všem, kteří hledají solidní zastoupení při prodeji nemovitosti. Po jeho první návštěvě, kdy se seznámil s prodávanou nemovitostí došlo k sepsání smlouvy, která zahrnovala maximální servis za velmi výhodných podmínek. Následovala prezentace, návštěvy se zájemci, prověřování zájemců, právnický servis, rezervační smlouva, sepsání kupní smlouvy i vklad do katastru nemovitostí a mnoho dalších nezbytných úkonů včetně jeho snahy, aby byl spokojený jak prodávající, tak kupující. Pan Hnojský byl vždy ochotný, řešil vše rychle, profesionálně, se znalostí trhu. Je na něj absolutní spolehnutí. Po stránce odbornosti nelze panu Hnojskému nic vytknout, ale navíc pro jeho lidský, slušný a přátelský přístup se stalo z každé naší pracovní schůzky i příjemné setkání, na které jsem se vždycky těšila. O to se také přičinila velkou měrou spolupracovnice pana Hnojského paní Malá. Oběma moc děkuji. Zvolit AG bydlení.cz a nechat se zastupovat panem Hnojským bylo jedním z mých nejlepších rozhodnutí a proto příští prodej nebo koupě zase s nimi. “
Jana Ch. , Kamýk 
mail
Dobrý den, 
před pár týdny jsme úspěšně prodali dům a největší zásluhy na prodeji zasluhuje realitní makléřka Barbora Langmajer, která všechno zvládla na výbornou  s jejím profesionálním přístupem a dovedla všechno ke spokojenosti všech zúčastněných .Proto nechci šetřit chválou a chci vřele doporučit její lidsky, srdečný přístup ,empatické myšlení  a přeji ji v budoucnosti jen samé šťastné a spokojené klienty jako Nás :-)
Stejně tak dekuji celému týmu realitní společnosti  AG bydleni jsou to profesionálové.
S přáním hezkého dne Václav T. 
mail
Dobrý den pane Hnojský,
děkuji celé Vaší firmě za profesionální a rychlý průběh prodeje nemovitosti a přeji hodně úspěchů v další činnosti.
S pozdravem Zdeněk J.
mail
Chtěla bych moc poděkovat Jitušce a Romanovi, byli oba skvělý, pomohli mne oba moc, byla jsem už na dně a oni mne pomohli k vysněnému snu, v novém bytě je mne konečně fajn, díky Jituš, jsem velice spokojená.  L.J.
mail
Ráda bych poděkovala realitní kanceláři AGbydlení Stříbro zvláště pak p.Malé a p.Hnojskému za bezvadné služby a osobní přístup při realizaci koupě bytu. Až budu potřebovat služby realitní kanceláře určitě se na vás zase  s důvěrou obrátim. Ještě jednou děkuji a přeji hodně úspěchů.
S pozdravem R.H.
mail
Dobrý den, ahoj, chci se podělit o naší zkušenost s realitní kanceláří AG Bydlení se sídlem ve Stříbře a s prací pana Romana a paní Jitky. S přítelem vlastníme byt který jsme se po neúspěšném pronajmutí na vlastní pěst rozhodly dát právě na starost RK. Musím říct že když jsem pak zjistil že mě to vlastně nic nestálo jen vybrat nájemníka z velkého zástupu lidí tak jsem byl až velmi mile překvapen jak jsem to mohl mít krásně jednoduché. Když vezmu jak jsme museli jít klasické kolečko najít smlouvu o pronájmu někde na internetu asi bylo to nejjednodušší a tam začíná kámen úrazu, jakou? aby byla aktuální, aby se člověk někde nenapálil atd. Teď je cena kolik se pohybují pronájmy kolem, abych nechtěl málo nebo naopak moc. Za mě nejhorší přepis energií ,když vidím reklamu v televizi jak je to strašně jednoduché tak si říkám jestli mám stejného dodavatele. A teď už jen to dobré, první návštěva v RK velice profesionální přístup pana Romana řekli jsme si co nabízíme a co čekáme. Paní Jitka s milou tváří uvařila kávu a celkově dodává místu pozitivní náladu všemu kolem. Další setkání bylo už v bytě vše nafoceno a sepsáno, ( ani jsem netušil jak jde obyčejný byt tak hezky nafotit)ráno jsem měl návrh inzerátu který byl na první dobrou. A pak už jsem jen čekal koho dostaneme na výběr do nájmu. Návrh smlouvy také bez chyby pak následoval podpis s nájemníkem a přepis energií s jedním popisem vše zařízeno s milou pomocí paní Jitky která vše zařídila. Osobně dávám 1* je super potkat lidi kteří svojí práci dělají jako pan Roman profesionálně a mile a dobře jako paní Jitka.
S pozdravem T a M E. Stříbro.
mail
Já vám děkuji moc za krásnou spolupráci..Skvěly přistup a lidskost...až pojedeme do Stříbra tak určitě se stavím...Ještě jednou moc děkuji. Kdyby jste měla cestu kolem klidně se stavte ...
Krásný den a ještě jednou moc děkuji B.   (pronájem domu Touškov - poděkování pro asistentku pobočky Stříbro- Jitku Malou)
mail
Děkujeme za rychlý, s vysokou profesionalitou, provedený tržní odhad ceny.
klient S. z Ostravy
mail
Dobrý den pane Hnojský, potvrzuji, že jsem včera obdržel na účet kupní cenu. Tím je naše společná akce ukončena. Rád bych vám touto cestou chtěl poděkovat za čas a práci, kterou jste mi věnoval. Spolupráce byla dle mého názoru perfektní. Děkuji. Rád bych vás pozval v létě v Plzni někam do hospody na takové  závěrečné  zhodnocení.
Petr B. ( prodej domu Hostín u Vojkovic, okr. Mělník)
mail
"Oceňuji vstřícnost v osobním jednání, řešení připomínek ke KS a celkový průběh transakce."
 Marie H.
mail
"S vaší prací při prodeji naší nemovitosti jsem byl velmi spokojen. Vaše jednání s námi všemi bylo vstřícné, včasné a přesné. Ani jeden z nás pěti sourozenců neměl vůči vám žádné záporné připomínky. Vaše vystupování je vůči klientům milé a příjemné. Nemám žádných výhrad proti vaší provedené práci při prodeji naší nemovitosti a ještě jednou děkuji za všechny zúčastněné." 
S pozdravem váš bývalý klient Pavel P.
mail
"Mezi makléři vyjímečně seriózní a profesionální přístup s lidským faktorem.Přímé jednání s ohledem na úplnou spokojenost klienta."  
Václav M. Praha (prodej bytu 1+kk Guldenerova ul.,Plzeň-Východní Předměstí)
mail
"Dobrý den,pana Hnojského mohu jen doporučit,seriózní člověk s osobním přístupem.Byl jsem velmi spokojen."  
Tomáš H. Plzeň (prodej domu Schwarzova ul.,Plzeň-Jižní Předměstí)
mail
"Pan Roman Hnojský je profesionál,který klientům vychází maximálně vstříc."
Bc.Marta R. (prodej bytu 3+1,Brožíkova ul.Stříbro)
mail
"..velice ochotný, snažil se klientům co nejvíce pomoci s vyřízením úkonů." 
Mgr.Michal H. (prodej rodinného domu Blovice-Hradiště,Poplužní ul.)
mail
"..spolehlivý,flexibilní,profesionální přístup." 
Mgr.Kateřina K.,Příchovice (prodej chaty Vstiš u Dobřan)
mail
Chtěli bychom touto cestou poděkovat paní Choulíkové za naši společnou spolupráci. Paní Choulíková je opravdu profesionální realitní makléřka, s obrovským rozhledem a znalostmi ve svém oboru. Dokáže poradit od smluv až po velmi technické záležitosti. Vždy vše pečlivě dotažené až do konce. S takto profesionálním přístupem jsme se nesetkali u žádné jiné realitní makléřky. Musíme pochválit i výbornou komunikaci, kdy se neřeší, zda je osm hodin ráno či pozdě večer. Hned od první komunikace jsme měli pocit přátelské atmosféry, která nám radost z trhu z nemovitostmi velice zpříjemnila.
Přejeme Vám mnoho spokojených klientů, jako jsme my, manželé M. z Plzně.
mail
Barborka je ta nejúžasnější realitní makléřka v celé Evropě, má srdce na správném místě, nedělá na nikoho podrazy, dělá nad rámec svých povinností a celá se rozdá pro druhé, o nás se postarala perfektně, je to naše adoptovaná vnučka na celý život, je to zlaté sluníčko, přejeme ji hodně úspěchů v její milované práci,
Manželé Š. z Rokycan, máme tě rádi
mail
Hezký večer,
děkuji za zaslání nabídky. Prohlédli jsme si ji, ale oba jsme se shodli, že naše představa je jiná. Jelikož nás tlačí čas, díváme se ještě po dalších nemovitostech, které by vyhovovaly našim požadavkům. 
Ačkoliv nevyšlo naše vysněné bydlení, chtěla bych Vám moc poděkovat za milou spolupráci. Komunikace s Vámi byla vždy příjemná a velice si ceníme přístupu a nasazení, se kterým se klientům věnujete i v takto pozdních hodinách. :) Pokud v budoucnu budeme mít příležitost, rádi se na Vaši realitní kancelář znovu obrátíme. 
Děkujeme, s pozdravem Lucie R. 
mail
Chtěla bych poděkovat realitnímu makléři, panu Luďkovi Bradovi.Velmi profesionální a férový přístup. Všechny informace k dispozici, velmi otevřená komunikace.Maximální spokojenost s tímto realitním makléřem. Profesionalita, vstřícnost a ochota, prostě člověk na správném místě.
Děkuji Valeriia H.
mail
Dobrý den,
chtěl bych Vám zaslat recenzi na Vašeho realitního makléře pana Luďka Bradu.
Pan Brada s námi realizoval pronájem bytu 4+1 v Plzni, který máme ve vlastnictví. Zde bych chtěl ocenit jeho proaktivní přístup a jeho cenné rady. Ty s námi sdílel proto, abychom byli v budoucnu spokojeni jak my jako vlastníci, tak i budoucí nájemci. Rád bych také zmínil jeho ochotu plnit naše požadavky a to jak časové, tak i faktické pro nalezení vhodného nájemce. Nájemce byl následně nalezen ve velmi krátkém čase (14 dní od zadání nabídky) a zdá se, že je velmi spolehlivý.
Děkuji za spolupráci s Vaší společnosti, konkrétně za spolupráci s Vaším makléřem.
S pozdravem František S.
mail
Dobrý večer. Chci vyjádřit velkou vděčnost vašemu zaměstnanci pan Luděk brada za jeho vysokou profesionalitu, schopnost ukotvit požadavky a potřeby s dostupnými nabídkami na trhu pronájmu bytů. Za vysoké diplomatické schopnosti při vyjednávání a samozřejmě vysoké morálně etické vlastnosti tohoto pozoruhodného člověka jako celku.
Rodina P. s velkou vděčností!!! 
mail
Dobrý den,
chtěl bych poděkovat Vašemu makléři p.Bradovi, za bezproblémový prodej mého bytu 1+KK v Rabštejnské ulici v Plzni. Po celou dobu prodeje, jsem se prakticky nemusel o nic starat a o všem jsem byl vždy okamžitě informován buď telefonicky nebo e-mailem. Zásluhou Vaší realitní kanceláře byl byt prodán i za vyšší cenu, kterou jste mi doporučili, než jaká byla moje původní představa. Mojí pouhou povinností bylo, dostavit se k podpisu rezervační a následně kupní smlouvy. Rád doporučím lidem ve svém okolí pana Bradu nebo Vaši realitní kancelář AGbydleni.cz při pomoci prodeje nebo pronájmu jejich vlastní nemovitosti.
Pokud bych v budoucnosti chtěl prodat nebo koupit,budu se opět obracet na Vaši RK .
S pozdravem David K.
mail
Dobrý den, 
Děkujeme za skvělé jednání a spolupráci při prodeji bytu.
Komunikace s realitní kanceláří byla výborná a bezproblémová, realitní makléř vše zařídil a připravil a my byli naprosto bez starostí a velmi spokojeni. Realitní kancelář AG bydlení bych doporučila všem. 
Děkuji a hezký večer Š. 
mail
Dobrý den,
chtěl bych touto formou velmi poděkovat panu Bradovi za výbornou spolupráci při prodeji mého bytu. Pan Brada mi pomohl vybrat velmi spolehlivého kupujícího. Celý následující proces prodeje neustále hlídal, aby vše dobře dopadlo. Byl vždy velmi ochotný při řešení všech záležitostí. Velmi dobře koordinoval činnosti mezi mnou a kupujícími. Jsem velmi spokojen.
Zdraví a hezký den přeje, Tomáš K.
mail
Vážený pane Hnojský,
rád bych Vám tímto poděkoval za služby Vaší realitní kanceláře AG bydleni.cz. Zejména bych chtěl vyjádřit maximální spokojenost s prací pana L. Brady. Jeho jednání bylo rychlé, vstřícné, profesionální a k tomu ještě přátelské. Díky němu se nám podařilo byt koupit bez zádrhelů a ve velmi krátkém termínu.
Děkuji. S pozdravem  Libor V.
mail
Dobrý den Jitko, chtěla bych ještě jednou poděkovat Lenka za skvělou a profesionální podporu. Také přeji Vám i Vaší agentuře vše dobré a děkuji za příjemnou spolupráci
J.L. (kupující z Německa)
mail
S realitní kanceláří jsem byla moc spokojená, rychlé jednání. S makléřkou Lenkou Čechovou výborná komunikace, velmi ochotná a milá. 
Lada Č.
mail
Dobrý den, tuto realitní kancelář mohu jen doporučit. Vzhledem k tomu, že jsem nechtěla pronajímat sama svou nemovitost oslovila jsem tyto makléře, aby mi pomohli. Profesionální přístup, skvělé chování makléřů, rychlost, zabezpečili veškeré přepisy, poradenství, zodpověděli všechny otázky. Velice oceňuji i následnou péči v jednání s nájemci bytu, takže za mě 1*
Děkuji :) L.R.
mail
Dobrý den, moc děkuji paní Lence Čechové (Maškové) za velmi rychlý prodej nemovitosti, skvělé jednání a neskutečnou ochotu a flexibilitu. K. K.
mail
Dobrý den, chtěli bychom moc poděkovat paní Lence Maškové, realitní makléřce, za její profesionální přístup, výbornou komunikaci a rychlé vyřízení všech potřebných dokumentů. 
 E.O. , Stříbro
mail
Dobrý den, moc děkuji Lence Maškové (Čechové )za rychlý prodej nemovitosti a následnou pomoc se zajištěním potřebných náležitostí s novým majitelem. Přes určité problémy, věc nevzdala a dotáhla do zdárného konce.
L.H. 
mail
Dobrý den,
tímto bych rád poděkoval pí. Langmajer za vstřícnost a ochotu při prodeji bytu v Nýrsku. Zvláště bych vyzdvihnul kompletní obstarání všech věci okolo prodeje.
Realitní kancelář AG budu kdykoliv doporučovat.
Děkuji s pozdravem Miroslav B.
mail
Chtěl bych vám moc poděkovat, pomohli jste mi najít byt, hlavně Barboře, moc děkuji.  Artem S. 
mail
Dobrý den,
Chtěl bych tímto mailem poděkovat paní Barboře Langmayer za perfektní servis při pronájmu bytu v plzni. Lidský přístup, férové a přesné jednání. Děkuji moc a vřele tuto makléřku doporučuji. 
S pozdravem MVDr. Martin U.
mail
Dobrý den,
tímto bych rád poděkoval Vaší makléřce paní Langmayer za ochotu a profesionální přístup při obstarání nemovitosti. Vždy byla ochotná poradit, aby vše proběhlo dle předem  určeného časového plánu. Realitní kancelář AG bydlení můžeme všem doporučit. 
Jitka a Honza K.. 
mail
Se spoluprácí pí. Langmajer jsem byla velice spokojena, je vstřícná, pohotová, přesná. Zvláště chci vyzvednout její profesionální jednání. Všem mohu vřele doporučit. Z.Č.
mail
Vaše agentura mě pomohla na základě paní Langmajerové s prodejem rodinného domku. Vše proběhlo v pořádku.
S přáním hezkého dne. P.
mail
Dobrý den,
touto cestou bych chtěl zaslat Vaší společnosti pozitivní hodnocení na paní Barboru Langmajer, která se mi postarala o pronajmutí již dvou bytů a vždy s velmi nadstandardním přístupem a pro mě z toho nadprůměrně příjemným pocitem. Jsem s její prací tak spokojen, že volbu jiného makléře již nebudu v budoucnu zvažovat.
Děkuji za Vaše služby s
 pozdravem Ing. Karel Z.
mail
Dobrý den,
před pár dny jsem prostřednictvím vaší realitní kanceláře koupila zahradu. Musím tedy velice poděkovat paní Báře Langmajer. Byla naprosto profesionální, ale hlavně  lidská. Měla jsem pocit, že je tu jen pro mne.
Po každém zavolání byla velice příjemná a ochotná cokoli řešit a poradit.
V této složité covidové době , je velmi obtížné sehnat zahradu , jiné RK z toho těží , že je obrovský zájem . Jsou leckdy nepříjemní a hlavně chtějí vytřískat co nejvíce . Chápu ,že každý chce prodat a získat co nejvíce , ale i to se dá příjemnější cestou směrem ke klientovi. Prostě s paní Bárou jsem měla pocit , že je vše naprosto fér ,žádné podrazy a sliby a hlavně žádná aukce , což mě velmi příjemně překvapilo. Paní Báru Langmajer mohu jen a jen všem doporučit! Ještě jednou Vám za vše moc děkuji a jsem ráda ,že jsem Vás a vaší RK mohla poznat.
Krásný den Lenka K.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně