Zpět na přehled

Prodej stavebního pozemku 4099 m2 v obci Drahkov, okres Plzeň - jih

Evidenční číslo: 832
Adresa: Drahkov, Plzeň-jih
Cena: 4 999 000Kč
4 999 000Kč

Popis nemovitosti

Naše společnost AG bydleni.cz, s.r.o. si Vám dovoluje nabídnout k prodeji stavební pozemek obdélníkového tvaru o ploše 4099 m2. Pozemek se nachází v Drahkově, což je malá obec na jižním Plzeňsku, nedaleko Blovic. Elektřina je na pozemku aktuálně v realizaci. Vodu nutno řešit vrtem, kanalizaci je vhodné řešit čističkou odpadních vod. K pozemku vede nezpevněná cesta, avšak osobním automobilem lze dorazit bez problémů a přímo k pozemku.

Jedná se o místo s nádherným výhledem do okolí. S ohledem na velikost a umístění pozemku se jedná o unikátní plochu pro výstavbu rodinného bydlení. Dle aktuálního územního plánu se jedná o plochu pro bydlení venkovské v rodinných domech. Na pozemku lze umisťovat stavby pro bydlení venkovského rodinného charakteru. Maximální plocha zastavění je 25%. Maximální výška objektů 1 NP a P (2 NP).

Drahkov zaujímá strategickou pozici, jelikož je obklopen třemi obcemi s rozšířenou působností (Blovice, Nepomuk, Přeštice), což značí, že se v dojezdové blízkosti nachází veškeré služby včetně škol, školek, restaurací, zdravotnických zařízení, úřadů či obchodů. Do obchodního centra Olympia Plzeň se z Drahkova dostanete za pouhých 19 minut. Drahkov jako takový pak disponuje například obchodem se smíšeným zbožím či dětským hřištěm. Obec Drahkov je vhodným místem pro klidný život, jelikož se jedná o obec bohatou na zeleň, vodní plochy, která navíc leží mimo nedaleké silnici první třídy. Drahkov disponuje dvěma autobusovými zastávkami a za nejbližší železniční stanicí je třeba se vydat do 7 km vzdálených Blovic.

Doporučujeme prohlídku tohoto zajímavého pozemku.

S financováním rádi pomůžeme. Více informací u makléřky.

Základní údaje

Evidenční číslo832
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena4 999 000
Měna
Složení cenyvčetně DPH, včetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDrahkov, Plzeň-jih
AdresaDrahkov
GPS latitude49.556907
GPS longitude13.468945

Vlastnosti, volby

Vybavenost okolíPošta, Zdravotnická zařízení, Školka, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Úřady
Dopravní spojeníSilnice, Autobus
VodaStudna
OdpadČOV pro celý objekt
OkolíVenkovská

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková