Zpět na přehled

Prodej rodinného domu se zemědělskými stavbami a pozemkem 2082 m2, Erpužice, okres Tachov

Evidenční číslo: 855
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Erpužice, Tachov
Cena: Info v RK
Info v RK

Popis nemovitosti

Naše realitní kancelář AGbydleni.cz, s.r.o. pro Vás připravila exkluzivní a zajímavou nabídku v lokalitě Erpužice, okres Tachov. K prodeji nabízíme starší rodinný dům, stáje, garáže a stavební pozemek o celkové velikosti 2082 m2 v obci Erpužice, 9 km od města Stříbro a 10 km od nájezdu na dálnici. Obec Erpužice má základní občanskou vybavenost - školku, potraviny, obecní úřad, knihovnu, hostinec, je zde dobrá dostupnost autobusem, nejbližší vlaková zastávka v obci Trpísty (3 km). Nemovitost je v osobním vlastnictví.

Předmětem prodeje je rodinný dům s číslem popisným, který je spíše k rekonstrukci. Požadavkem majitele je dožít v tomto rodinném domě. Zastavěná plocha domu činí 92 m2. Druhý rodinný dům označený s číslem popisným je částečně ubouraný a je spíše k demolici. Na tento dům navazuje zděná stavba (chlévy, maštal). Na pozemku se nachází velká dvojgaráž.

Přístup na pozemek zajištěn.

Pozemek za domy je podle územního plánu obce určen pro bydlení v rodinných domech a venkovských usedlostech. Podle územního plánu lze postavit rodinný dům o max. 2 NP plus podkroví a pokud to charakter lokality umožňuje. Pozemek je rovinatý a slunný, má obdélníkový tvar, nachází se ve velmi klidné lokalitě obce v blízkosti již stojících rodinných domů a dalších pozemků využívaných jako zahrady. Výhodou pozemku je, že v bezprostřední blízkosti pozemku nedojde k další výstavbě, která by mohla změnit současnou dispozici pozemku a lze nákup nemovitosti brát i jako bezpečnou investiční příležitost do budoucna. Pozemek lze připojit na všechny inženýrské sítě (voda z obecního vodovodního řadu či vlastní studny, veřejná kanalizace, elektřina).

Jedná se o pozemek, kde je v blízkosti řada cyklostezek, pěších stezek, vyhlídkových a odpočinkových míst. Obcí je vedena cyklotrasa a nachází se v blízkosti turistické trasy. Ke sportu slouží travnaté fotbalové hřiště a antukové hřiště. Nemovitost se také nachází 20 km od vodní nádrže Hracholusky s možností letních rekreačních aktivit.

Jedná se o jedinečné a klidné místo s nádherným výhledem do okolí, které je vhodné k relaxaci a odpočinku, ale zároveň i k trvalému bydlení. S ohledem na velikost a umístění pozemku se jedná o unikátní plochu pro výstavbu rodinného bydlení, které poskytne budoucímu majiteli soukromí a klid.

Rádi bychom vyzdvihli, že jen co vstoupíte na pozemek této nemovitosti, máte zajištěno maximální soukromí a klid 9 km od centra města Stříbro.

Doporučujeme prohlídku této zajímavé nemovitosti. S ohledem na umístění nemovitosti se podobné nabídky objevují a budou objevovat již velmi omezeně.

Základní údaje

Evidenční číslo855
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenys poplatky, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaErpužice, Tachov
AdresaErpužice
GPS latitude49.806089
GPS longitude13.036875

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě400V, Voda, užitková, 230V, Voda, pitná
VybaveníZahrada
Dopravní spojeníVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna, Dálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceZpevněná, Asfaltová
OkolíObytná, Venkovská
Elektro400V, 230V

Plochy

Užitná92 m2
Podlahová92 m2
Zahrada2 082 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková