Zpět na přehled

Prodej stavební parcely o velikosti 768 m2, obec Líně, okres Plzeň-sever

Evidenční číslo: 805
Adresa: Tichá, Líně, Plzeň-sever
Cena: 3 250 000Kč
3 250 000Kč

Popis nemovitosti

AGbydleni.cz Vám nabízí k prodeji velmi pěkný pozemek o velikosti 768 m2 na žádaném místě a ve velmi žádané lokalitě v obci Líně. Pozemek je přístupný z obecní komunikace. Pozemek je oplocený, mírný svah k jiho-jihovýchodu, na pozemku se nachází přípojka elektřiny 3 x 240/400V; dále vodovod, odpad a plyn se nacházejí na hranici pozemku.

Stavební parcela se nachází v zastavěné oblasti. Dle územního plánu se jedná o plochu pro individuální bydlení, kde je přípustná výstavba bydlení v rodinných domech, max. výška objektu je max. 2 NP včetně podkroví. Zastavitelnost na pozemcích nad 600 m2 max. 30 %, nejvýše však 250 m2 pro izolované rodinné domy, v zastavěném území při překročení max. % zastavění respektován stávající stav, případné min. navýšení zastavěné plochy o max. 10 m2 bude odsouhlaseno obcí.

Jedná se o jedinečné místo s nádherným výhledem do okolí. S ohledem na velikost a umístění pozemku se jedná o unikátní plochu pro výstavbu rodinného bydlení či dvojdomu.

Doporučujeme prohlídku této zajímavé nemovitosti. S ohledem na umístění nemovitosti se podobné nabídky objevují a budou objevovat již velmi omezeně.

Obec Líně leží 11 km jihozápadně od centra Plzně na silnici I/26 Plzeň-Domažlice-Folmava, jejím katastrálním územím rovněž prochází dálnice Praha-Plzeň-Rozvadov. Místním občanům slouží základní síť obchodů a služeb a také další občanská vybavenost je na dobré úrovni. V místě je k dispozici základní i mateřská škola, zdravotní středisko, dům s pečovatelskou službou, tělocvična, fotbalová hřiště, tenisové kurty. Bližší informace v RK.

S financováním rádi pomůžeme. Více informací u makléřky.

Základní údaje

Evidenční číslo805
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena3 250 000
Měna
Složení cenys poplatky, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaTichá, Líně, Plzeň-sever
AdresaLíně
GPS latitude49.692925
GPS longitude13.249163

Vlastnosti, volby

Inž. sítě230V, 400V
Vybavenost okolíŠkola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníDálnice, Silnice, Autobus
KomunikaceZpevněná, Dlážděná
OkolíObytná
Elektro230V, 400V

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková