Zpět na přehled

Prodej chaty 3+1 k celoročnímu užívání v obci Čistá, okres Rakovník

Evidenční číslo: 862
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Čistá, Rakovník
Cena: 2 899 000Kč
2 899 000Kč

Popis nemovitosti

AGbydleni.cz, s.r.o. si Vám dovoluje exkluzivně nabídnout k prodeji krásnou chatu s nádherným výhledem do okolí v obci Čistá, okres Rakovník. Jedná se o zděnou, celoročně obyvatelnou chatu v perfektním stavu v blízkosti Křivoklátska. Pozemek má vlastní parcelní číslo, chata má vlastní evidenční číslo. Jedná se o patrovou chatu o dispozici 3+1 s prostorným balkonem. Dispoziční řešení: veranda, prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyně, ve které je kuchyňská linka, elektrická plotýnka, lednička a dále koupelna se sprchovým koutem a s WC. V patře je prostorná ložnice a balkon. Chata se prodává včetně vybavení. Chata je zděná, celý interiér je obložen dřevem, okna jsou dvojitá dřevěná, podlahy betonové, střecha tašky (nová cca 7 let). Chata je podsklepená. Nachází se zde dílna, technická místnost a garáž. K chatě vede bezproblémový přístup po obecní komunikaci. Chatu lze využívat celoročně.

Vytápění zajišťují akumulační kamna a dalším alternativním zdrojem vytápění jsou krbová kamna. Majitel ponechá zásobu dřeva na několik topných sezón. Do chaty je zavedena elektřina, elektrický proud (2 tarify). Chata používá vodu z vlastní studny. Voda je zavedena do chaty. Teplou vodu zajišťuje bojler. Odpady jsou svedeny do jímky. Na pozemku se dále nachází krb, kde je možné s posedět a dále kolna, ve které je uskladněno především dřevo. Parkovat lze bezproblémově přímo u chaty. Kolem chaty je dostatek prostoru pro umístění pergoly, bazénu, grilu s udírnou a dále lze prostor využít i pro pěstování ovoce, zeleniny či květin.

Chata se nachází v rekreační oblasti, obklopená krásnou přírodou. Překrásný výhled do okolí, ideální místo pro rodiny s dětmi, na procházky, houbaření a relax. Doporučujeme prohlídku.

Obec Čistá se nachází 18 km jihozápadně od Rakovníka na rozhraní Středočeského a Západočeského kraje, zhruba 8 km severovýchodně od Kralovic a 15 km jihozápadně od Rakovníka. Obec Čistá a její okolí je již několik desítek let významnou rekreační oblastí. Množství rybníků, lesů, dětských táborů a rekreačních chat, Čistecký potok, říčka Javornice. Čistá má plnou občanskou vybavenost, obcí prochází železniční trat Rakovník -Mladotice, leží na silnici II. třídy Rakovník - Kralovice. V obci naleznete obchody, poštu, OÚ, MŠ a ZŠ.

Nemovitost je možno financovat i hypotékou, kterou Vám rádi zdarma vyřídíme. Více informací u RK.

Základní údaje

Evidenční číslo862
Typ nemovitostiRekreační objekty
UpřesněníChata
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena2 899 000
Měna
Složení cenys poplatky, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaČistá, Rakovník
AdresaČistá
GPS latitude50.025243
GPS longitude13.574704

Vlastnosti, volby

Umístění v obciPolosamota
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěVoda, pitná, 230V, 400V, Studna
VybaveníBalkon, Sklep, Zahrada, Zařízeno nábytkem, Parkování, Garáž
Možnosti topeníLokální elektrické, Lokální tuhá paliva
VodaStudna
OdpadJímka
KomunikaceZpevněná
OkolíRekreační
Elektro230V, 400V

Plochy

Užitná100 m2
Podlahová100 m2
Zahrada68 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková