Roman Hnojský

Majitel společnosti

Zdravím všechny, jmenuji se Roman a je mi 33 let. Pocházím z malé vesničky nedaleko Merklína, kde bylo pro moji rodinu každodenní prací, budování a zvelebování našeho příbytku, či zahrádky.

Moje první brigáda v době studií byla u mého otce, kdy jsme společně rekonstruovali různé objekty. To on mě naučil, jak vnést do obyčejných prostorů nový, neobyčejný nádech. Nešlo ani tak o vlastní pocity z dobře odvedené práce, nýbrž o pocity a reakce lidí, kteří si nově zrekonstruovaný prostor ihned oblíbili. Ten pocit, když vidíte radost a nadšení lidí, vámi dobře odvedenou prací, byl pro mě k nezaplacení. Otec byl součástí i mého prvního nákupu a prodeje nemovitosti, který jsem absolvoval. Jako většina lidí v mém věku, si téměř každý můj vrstevník již prošel nějakou zkušeností s realitním trhem. Ať už koupí, prodejem či nájemním vztahem. V těchto mých prvních zkušenostech mi byl vždy otec nápomocen a já se na něj díky jeho zkušenostem mohl vždy obrátit. 

Bohužel, nejen pro moji rodinu, se 27.1.2023 stala pro všechny naprosto nečekaná událost, která nás všechny poznamenala. Mám dvě děti a pomyšlení, že moje dcera nebude mít jedinou vzpomínku na svého dědu a syn nikdy nebude moci zamávat při fotbalovém utkání svému dědovi, byla pro mě velmi těžká. Bylo to bolestivé období plné mnoha zvratů a změn, ať již v osobním, či profesním životě. Po zjištění této informace jsme se s bratrem ihned shodli na zachování toho, co zde otec vybudoval.
Jelikož každá cesta někam vede a já nyní více než kdy dříve cítím, že moje cesta vede v otcových šlépějích. Proto jsem se rozhodl pokračovat v tom, co otec vybudoval, opustit své dosavadní zaměstnání a vrhnout se do světa realitního trhu na plný úvazek.

Věřím, že mohu zúročit své dosavadní mnohaleté zkušenosti v tomto oboru, že uvidím opět tu radost a nadšení lidí, kterým budu moci pomoct k vysněnému bydlení a zároveň tím alespoň trochu splatím dluh, který v sobě mám, mému otci. 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně