Zpět na přehled

Prodej pozemku 400 m2, Kunějovice, Plzeň - sever

Evidenční číslo: 682
Adresa: Kunějovice, Plzeň-sever
Cena: Info v RK
Info v RK

Popis nemovitosti

AGbydleni.cz si Vám dovoluje nabídnout k prodeji pozemek v obci Kunějovice, okres Plzeň - sever. Pozemek o celkové výměře 400 m2, je čtvercového tvaru, slunný a nachází se na okraji obce, nedaleko rybníka, u lesa a chatové osady. Pokud hledáte klid, relax, samotu, tak koupí tohoto pozemku dosáhnete klidu a souznění s přírodou. Přístup je zajištěn po zpevněné cestě a dále louce. Pozemek není zasíťovaný. Cca 60m elektřina. Dle Územního plánu města Nýřany je možno v této ploše umisťovat stavby pro ustájení zvířat a skladování krmiva, hnojiv a mechanizace (formou přístřešků), včelíny jako statická i mobilní zařízení, bez dalšího zázemí a dále doplňkové stavby a činnosti související se stavbou hlavní (např. bazény, skleníky, včelíny, pergoly, altány), technické stavby pro hygienickou ochranu zástavby, hřiště.

Elektřina bez problému připojitelná, k dispozici rozhodnutí o přípojce.

Obec Kunějovice se nachází v Plzeňském kraji v okrese Plzeň sever cca 10 minut od krajského města Plzně a asi 80 km západně od hlavního města Praha.

V současné době je obec dostupná autobusovou dopravou, 2/3 je plynofikováno. Zdravotnické a vzdělávací zařízení, veškerá vybavenost je v nedalekém (1,8 km vzdáleném) městysi Všeruby. Území není zatíženo hlukem, nenachází se zde žádné významné komunikace. Obyvatelé mají k dispozici obecní úřad, svou provozovnu zde má několik drobných podnikatelů. K aktivním spolkům patří fotbalový klub Kunějovice, ke sportovním aktivitám je využíváno místní venkovní hřiště. Území je využíváno pro individuální rekreaci (chaty) a sběr lesních plodů a hub, ideální místo na procházky či relax. Poblíž se nachází vodní plocha ke koupání přehradní nádrž Hracholusky a Černý rybník Porajt. Nádherný výhled do okolí.

Doporučujeme prohlídku. Více informací u RK.

Základní údaje

Evidenční číslo682
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníZahrada
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně DPH, s provizí RK, s poplatky

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKunějovice, Plzeň-sever
AdresaKunějovice
GPS latitude49.86322
GPS longitude13.233857

Vlastnosti, volby

Dopravní spojeníSilnice, Autobus

Plochy

Zahrada400 m2

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková