Petra Veselá

Realitní makléřka a reklamní manažerka

Ahoj, jmenuji se Petra Veselá, bydlím v Plzni a součástí AG rodiny jsem teprve druhým měsícem. V životě se neděje nic jen tak a teď mi všechny puzzle zapadly do jednoho obrázku.

Abych se trošku představila… To že jsem součástí tak skvělého týmu děkuji především tam nahoru a Barušce Choulíkové. A proč? V roce 2015 jsme se s Baruš poprvé setkaly ve studiu, kde jsem působila jako trenérka a Baruš jako recepční. Už v tu dobu jsem si říkala, že tahle holčina je strašně pozitivní, úsměvavá a má spoustu energie. Vždy jsem byla ráda, když byla ve studiu právě ona. V tu dobu jsme ještě ani jedna z nás netušila, co vše máme společného a že se jednou vydáme stejným směrem. 

V roce 2019 jsme se konečně sešly a povyprávěly si o životě. V tu dobu jsem věděla, že Baruš má práci a k tomu se věnuje realitkám, ale vůbec jsem netušila, o jakou realitku se jedná.

Roky plynuly a my se s Baruš opět sešly. 

Píše se rok 2024 a nastaly obrovské změny. Několik let působím jako instruktorka skupinového cvičení a v lednu tohoto roku se Baruš rozhodla, že začne chodit na mé hodiny. Viděly jsme se 2x týdně a tím se naše komunikace začala posouvat kupředu a postupně jsme začaly zjišťovat, že máme spoustu společných témat. 

V únoru se můj život začal doslova otáčet o 360° a každý dílek zapadal tam, kam má. Začalo to tím, že mi Baruš nabídla práci reklamy pro realitku na sociálních sítích. Nabídka přišla v tu nejlepší možnou dobu a já souhlasila, protože nejen že by mě tahle „práce“ bavila, ale taky jsem nebyla úplně spokojená s týmem v již bývalé práci. Každým dnem jsem viděla, že kolektiv v práci je neskutečně důležitý a je jen na nás, kde chceme být. 

Nikdo nás nikde nedrží, a proto jsem v březnu udělala krok k ukončení práce a rozhodla se jít jinou cestou. Baruš pro mě „vymyslela“ další práci, se kterou bych mohla pomoci v realitce a já souhlasila, protože už mi běhalo v hlavě, že bych se vlastně chtěla stát tak skvělou makléřkou, jako je právě ona! Celý ty roky jsem pozorovala, jak je skvělá ve své práci a že jí moc fandím! 

Po podání výpovědi tu byla právě Baruš, která mi pomáhala ve dnech, kdy jsem si říkala, co teď budu dělat? Všechny situace, které se mi před koncem pracovní smlouvy děly, byly až neuvěřitelný a vím, že vše bylo tak, jak mělo. 

Ráno 26.3.2024 jsem se probudila a řekla si, že budu makléřka a že než se vypracuji budu pracovat na zkrácený úvazek v advokátní kanceláři. Po hodině, co jsem si tohle řekla, mě opravdu na pohovor pozvali a plácli si. Celá šťastná jsem volala Baruš a řekla jí, že to vyšlo a že bych se od ní chtěla vše naučit, jestli mě vezmou mezi sebe jako makléřku. Toho dne byl můj den D, kdy jsem si uvědomila, že chci být makléřka už několik let, ale doposud jsem nepoznala žádnou společnost, pod kterou bych chtěla pracovat. 

A proč? Protože AGbydleni.cz to dělá jinak!!! Neskutečně děkuji celé AG rodině, že mě přijali a že jsou všichni tací, jací jsou!!! Největší poděkování patří především Baruš, že si mě „našla“, věří mi a dala mi tuhle životní šanci a taky děkuji tam nahoru, že ví, co dělá a spojil naše osobní i profesní životy!!! Těším se na další spolupráci se všemi!!! 

Každý den budu na sobě dřít, abych i já Vám mohla pomoci k Vašemu vysněnému bydlení, štěstí!!!

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně