Mgr. Barbora Choulíková

Ŕeditel, právník a certifikovaný realitní makléř 

Jmenuji se Mgr. Barbora Choulíková a jsem právnička a certifikovaná realitní makléřka. Zároveň jsem od roku 2023 ředitelkou realitní kanceláře AGbydleni.cz, s.r.o., čehož si velice vážím. Jsem taktéž máma a obchodník v jedné osobě. Klienty provádím realitním procesem (koupě, prodej, pronájem) se stejnou péčí jako svou dceru životem. Skloubit rodinný a pracovní život je někdy obtížné, ale když se chce, všechno jde. Obzvláště v případě, kdy je pro mne práce koníčkem. 

Na střední a vysoké škole jsem studovala obor právo a veřejná správa, což mi pomohlo najít svůj životní směr v realitách. Po vystudování právnické fakulty v roce 2012 jsem pracovala jako koncipientka v advokátní kanceláři v Plzni, kde jsem mimo jiné nabyla zkušenosti v oboru realitního práva. Dále jsem pracovala jako referentka veřejných zakázek pro příspěvkovou organizaci a také jako právnička Krajského úřadu v Plzni. Velmi rychle jsem ale zjistila, že klasické zaměstnání není nic pro mne. Jsem typ člověka, který potřebuje být neustále v pohybu a setkávat se s novými lidmi, a ne náhodou jsem se setkala s osudovým mužem, majitelem realitní kanceláře, panem Romanem Hnojským st., který mě přivedl k realitám přes prodej mé vlastní nemovitosti. Roman Hnojský mě ukázal, že se reality dají dělat i jinak. Poctivě, bezpečně a s úctou ke klientům. Většina makléřů za svou kariéru vystřídá několik realitních kanceláří. Já jsem měla to štěstí, že jsem v této kanceláři dostala příležitost využít svých právnických znalostí, předností, nacházet výzvy a být užitečná. Specializuji se na pronájem i prodej pozemků, domů a bytů převážně v lokalitě Plzeňský kraj. Znalost regionu je nesmírně důležitá a jedině tak lze klientům poskytnou ten nejlepší realitní servis.

AGbydleni.cz, s.r.o. je menší rodinná realitní kancelář, kde je především kladen důraz na dodržování etického kodexu společnosti, vzdělávání makléřů a fair play a s tím se naprosto ztotožňuji. Jako obchodník vím, že dobré jméno si člověk buduje dlouhodobě a není snadné si jej udržet. Proto na sobě stále pracuji a vzdělávám se. Při realizaci obchodů čerpám i z vlastních zkušeností, které mi pomohly pochopit, že má práce není jen o prodeji nemovitostí, ale i o pochopení klienta, že nemovitost není jen dům či byt, ale i kus života a řada vzpomínek s ním spojených. Každý obchodní případ je výzvou a odměnou je spokojený prodávající i kupující.

Mým cílem je provést klienty celým procesem koupě prodeje, či pronájmu nemovitosti s úsměvem a s důrazem na to, že pro každý problém existuje řešení. Miluji kontakt s lidmi a řešení výzev, které se při prodeji nemovitostí mohou objevit. Důvěra mezi mnou a klientem je pro mě klíčová. Proto klienti dostávají ode mě vždy přesné informace a celý obchod se nese v příjemném duchu, ať už je jednoduchý nebo komplikovaný. Věřím, že detaily dělají dokonalost. Ať už je to příprava nemovitosti pro prodej, vytvoření dokonalého inzerátu s profesionálními fotografiemi, video prohlídkou, 3D půdorysy, home stagingem, vizualizacemi nebo záběry z dronu.

Motto: Každý prodej nemovitosti má svůj příběh a já se vždy snažím, aby to byl příběh se šťastným koncem a tak ho pojďme společně psát. Nejlepší reklamou je spokojený klient a na každém detailu záleží.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně