Lenka Čechová

Realitní makléř

Krásný den, jmenuji se Lenka, bydlím s manželem a dvěma psy na samotě u lesa v Luhově. Můj jediný syn již opustil rodné hnízdo a zasloužil se o to, že jsem i šťastnou babičkou vnučky Kačenky. Jak se říká ... Nic se nám v životě neděje náhodou. Vše má svůj smysl a důvod, každá změna nás má někam posunout, něčemu naučit, něco máme i my sami pochopit. A takto já vstoupila do neznámého realitního světa.

V téhle práci jsem se okamžitě našla, a i když začátky nebyly vůbec lehké, ze srdce ji miluji. Díky nejlepšímu šéfovi v mém životě, p. Hnojskému, který už bohužel není mezi námi, jsem dnes tady, v rodinné RK. Mám jeho tvrdou realitní školu, ve které nám nic neodpustil. Byl ale velmi spravedlivý, důsledný a naučil nás velké pokoře. I proto jsem se dostala až sem a jsem mu za vše nesmírně vděčná. I nyní, díky všem lidičkám a kolegům, které mám kolem sebe, jsou oni pro mě druhá rodina. Tahle práce mě velice baví, vzala mě za srdce a našla jsem se v ní. A také díky své pili a vůli jsem tady pro vás. Všech klientů, kteří mi dali důvěru, si nesmírně vážím, stále budu svoji práci dělat s láskou, úctou a pokorou.

Vždy je pro mě největší odměnou  spokojený klient a o tom ostatně svědčí i reference na moji práci.  Neváhejte se i vy na mě s důvěrou obrátit. Jsem tady pro Vás, tel.: 606 959 257. 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně