Jitka Malá, DiS.

Jednatelka společnosti a asistentka

 

Jmenuji se Jitka a jsem nejen mamka dvou úžasných dětí, ale i dvojnásobná babička. 

Po škole jsem chtěla být výpravčí, protože mám dopravní průmyslovku , ale stop stav na dráze mě nasměroval pracovat na spedici v Rozvadově. V roce 1995 si moje sestra otevřela ve Stříbře lékárnu, dálkově jsem si dodělala farmaceutické vzdělání a o mé budoucnosti bylo na 23 let rozhodnuto. Z lékárny Melissa mě zná většina stříbrských. 

V realitním světě jsem se začala pohybovat od roku 2012, kdy jsem poznala svého přítele Romana, zakladatele naší RK. Abychom se občas viděli, jezdila jsem s ním o víkendech na prohlídky a v roce 2015 jsme založili Ag bydleni. To jsem ale ještě netušila, že někdy  změním zaměstnání a stanu se jeho pravou, občas i levou rukou. Asistentkou na plný úvazek jsem již třetím rokem a po jeho náhlém odchodu, i jednatelkou společnosti. 

Někdy nám osud vezme moc brzy někoho, koho jsme milovali, ale paradoxně na oplátku pošle do života nové človíčky, kteří dají našemu životu smysl a sílu jít dál. A já to štěstí měla. Vždy jsem lidem s láskou radila, kde hledat ten správný klíč k uzdravení a nyní se snažím pro každého najít ten nejlepší a bezpečný "realitní klíč". Jsem šťastná, že díky těm, co mě poznali, mám něco, co se nedá koupit v žádném obchodě. A tím je jejich 100% DŮVĚRA. 

A já jim všem DĚKUJI a slibuji ,že nikoho nezklamu. Ani já, ani nikdo z naší "AG realitní rodiny". 

Kdykoli budete chtít jen poradit nebo si jen tak popovídat, a nejen o realitách, víte, že jsem tady pro vás  -  777 311 150.   

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně