Jan Hnojský

Majitel společnosti

Ahoj, jmenuji se Honza a je mi 26 let. 

Už jako malý klučina jsem jezdil s tátou různě po prohlídkách a sledoval, co vše přináší odvětví realit. Shodou okolností jsem se věnoval stavebnictví, a to mi vydrželo dodnes. Naše velká vize s tátou byla nakupovat a následně opravovat nemovitosti všeho druhu. Vzhledem ke smutné události, která nás všechny zastihla v lednu 2023, kdy nás náš milovaný "táta" majitel, zakladatel naší realitní kanceláře AGbydlení.cz opustil, jsem začal přemýšlet nad tím, že bych rád pochopil více reality. 

S bratrem jsme převzali rodinou firmou a byli bychom rádi, aby firma dále pokračovala i po jeho odchodu. Nedokáži říct, jestli se zvládnu realitám 100 %, ale pokusím se tomu víc porozumět. Rozhodně ale vím, že tu budu pro každého člena naší firmy! 

Můj svět je nastaven v rodinném pojetí, a to bych rád vnesl i do naší firmy. Myslím si, že nejdůležitější je mít šťastný a spokojený zaměstnance, protože jedině tak odvedou tu nejlepší práci. Proto jsem tu pro každého kolegu, který potřebuje pomoci s pracovními věcmi či soukromým životem. 

Věřím, že ten správný lidský přístup nám všem zaručí maximální spokojenost. My nejsme normální realitka, MY JSME RODINA. 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně