HISTORIE

Slovo zakladatele společnosti

Vážení klienti, návštěvníci našich stránek.

Přijal jsem se svým týmem nelehký úkol přesvědčit veřejnost o tom, že realitní kanceláře mají v naší republice stejně jako jinde v civilizovaných a rozvinutých zemích svoje místo. Po dlouhých letech zkušeností v jedné z největších realitních sítích v ČR jsem dospěl k osobnímu rozhodnutí, že chci reality dělat jinak což pro mě i ostatní členy týmu znamená nejít cestou kvantity, ale kvality, nejít cestou zaběhlých postupů, dogmat a stereotypu.

Pokud máte zdravotní problémy- navštívíte lékaře, pokud je má Váš domácí mazlíček- spěcháte k veterináři. Připadá Vám to zcela samozřejmé. Pokud budete potřebovat vyřešit cokoliv v záležitosti bydlení chceme, aby pro Vás bylo samozřejmé navštívit nás. Jsme nízkonákladovou realitní kanceláří. Dokázali jsme díky zkušenostem, systému a organizaci i zastupitelnosti snížit režijní náklady na provoz, což má pozitivní vliv zejména na cenu služeb, která je při stejné nebo vyšší kvalitě v průměru o 25% nižší než u konkurence. Udržujeme se limit zakázek na jednoho makléře a tím časovou kapacitu pro každou zakázku. Disponujeme certifikací profesní způsobilosti, certifikací a ŽO na oceňování nemovitého majetku a máme jako realitní kancelář pojištěnu profesní způsobilost a majetek klientů v limitu 5.000.000 Kč. Ruku na srdce, která z RK, které jste již svěřili prodej svého majetku nebo od které chcete, aby Vás při prodeji zastupovala, Vám tyto záruky nabízí.

Vycházíme vstříc klientům prací o sobotách a nedělích, ve všední dny i po jejich pracovní době, poradenství poskytujeme zcela zdarma. Na naše první nezávazné schůzky nedocházíme s vědomím, že pro nás je podstatný podpis jakékoliv smlouvy a nejlépe té výhradní. Vždy dokážeme vlastníkům nastavit možnou tržní cenu, dokážeme vysvětlit rizika spojená s prodejem "svépomocí", stanovíme strategii prodeje v závislosti na konkrétním případě. Je pro nás běžné zajistit služby i dohodou a bezesmluvně. Případné návrhy všech dokumentů spojených s prodejem zasíláme minimálně 48 hodin před podpisem k posouzení. Věříme, že našich spokojených zákazníků bude přibývat.

Já i celý tým AGbydleni.cz jsme zde, abychom splnili Vaše očekávání, naplnili Vaše sny, ušetřili Váš čas a finanční prostředky. Roman Hnojský, zakladatel RK.

Člověk má krásné plány do budoucna, bohužel nám do nich občas zasáhne osud.

27.leden 2023 se stal, nejen pro naši RK, nejsmutnějším dnem. Masivní infarkt poslal našeho "šéfa", pro někoho syna, otce, přítele, kamaráda .....na druhý břeh.

Synové ani na minutu nezaváhali a chtějí plnit otcův sen o slušné a výjimečné " Tak trochu jiné RK", která jedná s klienty s pokorou, úctou, slušností a lidskostí. Toto by ovšem nešlo bez pomoci nejbližších, kteří se ihned po takto tragické události semkli a měli stejnou vizi. Tímto patří velké uznání a poděkování Jitce Malé a Barboře Choulíkové, kterým se tento sen daří plnit a jsou srdcem této úžasné rodiny.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně